Mandala Vendégház
Mandala Vendégház

Meghívás

Meghívás

Gyakran súgja belső énünk, "hagyja a dagadt ruhát másra", engem...

Önismeret, önmegvalósítás, manapság oly divatos szavak. Szavak, amelyekkel a megváltást ígérik a tanfolyamok, kurzusok, csak itt, csak most, csak Önnek. Én erről azt gondolom, hogy létünk minden pillanata erről szól, ezért van. Mégis egy találkozásra hívlak.

Együtt eltöltött napokra, amelyről azt gondoljuk, hogy spontán összejön 9 ember, bárhonnan, bármilyen indíttatással.
De nem, akik itt leszünk, azoknak még valahol, valamikor találkozni kell, mert még egy pillanatnyi üzenetet hordozunk egymás számára.
Gyakran súgja belső énünk, "hagyja a dagadt ruhát másra, engem..." . De mi elhessegetjük, a gyerek, a munka, a... mindig megtaláljuk a mit miért nem. Most azt találd meg, mit miért igen.
Mindig az történik velünk, amit engedünk megtörténni, ha nem is hisszük ezt még. Megengedem magamnak a "most csak én számítok" égi valóságát.
Megengedem magamnak az erőgyűjtést, a pihenést, "engedd, hogy érezzem, hogy szabadabban lélegzem" érzését. Amiben én segíteni tudlak, hogy megtapasztald, a fények, a színek pompáját és általuk önmagad csodáját. Szeretettel várlak.

Bővebben Fel


Selyemfestés, programok

Selyemfestés, programok

Színes napokon:

- Selyemfestésben kipróbálhatod magad.
- Strandolási lehetőség.


Érkezés vasárnap a reggeli (hűvös) órákban. A szállás a vonat és autóbusz állomásokhoz 800 m-re található, de igény szerint ott várunk benneteket. Elhelyezkedés a szépséget és harmóniát sugárzó szálláson. Étkezés önellátó, de hozz magaddal, amit szívesen megosztasz másokkal. Lehetőleg húsmentes legyen./ Spar áruház párszáz m./ Tisztított víz, tea van, de a megszokottat a teakonyhán elkészítheted. Kenyeret és gyümölcsöt közösen beszerezzük.

Hétfőn reggel fürdőzés a helyi strandon, a hétvégi zsúfoltság miatt ez az ésszerű. (belépő egyénileg fizetendő). Az utazást (4 km.) megoldjuk.

A programok:

Vasárnap 14 - 18 óra: Színek, fények, mandalák, selyemfestés.

Hétfőn 14 - 18 óráig folytatjuk a selyemfestést. (délelőtt strand).

Kedden a hűvös reggeli órákban van az elutazás.

Elutazásban szintén segítünk, de ha szívesen maradnál pár napot, erre is van lehetőség.

Szeretettel várunk.

Bővebben Fel


Egyénileg, de együtt

Egyénileg, de együtt

Szeretettel várom mindazokat is, akik egyedül érkeznek. A hasonló érdeklődésű, élethelyzetű, gondolkodású emberek a pihenésben is egymásra hangolódva, szívesen vannak egymás társaságában. Színes napok 2- 3 napos programjain nagyon jól érezzük magunkat együtt Vendégházunk szlogenje:

"Ha Ön nyaralni, pihenni, kikapcsolódni, élményeket gyűjteni, vagy egy más életérzésre vágyik, bátran jöjjön el hozzánk!"

Leírás

A vendégházban minden adott, hogy kellemes, nyugodt környezetben feltöltődéssel, pihenéssel töltsék szabadidejüket. Busszal, vonattal érkező vendégek az állomástól a szállásig való eljutása megoldott. Egyéni a döntés, hogy igen megyek.

Ami itt vár!

Kevés pénzből több mint pihenés, nyaralás.

Bővebben Fel


Csoportok

Csoportok

Ezoterikus, életmód és művészi témájú csoportokat fogadok, szervezek. Mindannyian szolgálunk, ott ahol éppen vagyunk és azzal, amit mi magunk is kaptunk. Ami csupán öncélú, az bizony hiábavalóság. Szeretnék teret adni azoknak a kisközösségeknek, akik együtt, egymással, egy-másért szeretnének összekapcsolódni, elvonulni, alkotni. Szívesen segítek a szervezésben azoknak az elhívatottaknak, akik hosszú hétvégi foglalkozásokat tartanak. Bentlakás lehetősége 9 fő. Keressük egymást.


Vissza a főoldalra